دامنه نوسان بورس محدود شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین خردادماه امشب واریز می‌شود وجود ۵۶۰ هزار واحد خالی در کشور آخرین تحولات بازار پس از وقوع حادثه هوایی یارانه معیشتی، امشب قابل برداشت است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سال گذشته ۴۲۸۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان پرداخت شد یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود + جزئیات فعال کارگری: کارفرمایان برای تبدیل وضعیت شغلی کارگران همکاری کنند واکنش شخصیت‌های اقتصادی به شهادت رییس‌جمهور مصرف گاز در ایران ۶ برابر متوسط جهانی وضعیت پرشدگی سد‌های خراسان‌رضوی و کشور + جدول (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اونس جهانی رکورد زد بورس تعطیل شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۱۰ واحد منزل مسکونی رایگان به مدت ۳ ماه در اختیار خانواده‌های سیل زده سپاه ۶۹ مشهد پیشرفت برقی‌سازی خط راه‌آهن مشهد-تهران صفر است | ۱۰۰ واگن مسافربری نو وارد شبکه حمل‌ونقل ریلی می‌شود نرخ میوه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول رئیس دایره بیمه کشاورزی خراسان‌رضوی: پرداخت غرامت به کشاورزان استان به‌سرعت انجام می‌شود بورس ۶۲ هزار واحد ریخت! | ۹۴ درصد نماد‌ها منفی شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مبلغ اجاره آپارتمان در منطقه راهنمایی مشهد سر به فلک کشید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین وضعیت فعالیت بازار طلای مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | حباب در سکه همچنان وجود دارد
سرخط خبرها

۳ میلیون تن ذرت وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی گم شد

  • کد خبر: ۳۹۵۴۵
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰
  • ۱
۳ میلیون تن ذرت وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی گم شد
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: در حالی که وزارت صنعت اعلام کرده که ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تن ذرت به کشور وار شده، وزارت کشاورزی اعلام می کند تنها ۹۰۰ هزار تن از این محصول برای عرضه در بازارگاه به دستش رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز،  محمد علی کمالی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور امروز در نشست خبری اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در ایران ۳۴ کیلوگرم است که دو برابر متوسط جهانی است و بار کاهش مصرف گوشت قرمز و سفید را به دوش می‌کشند.

وی افزود: در حالیکه قیمت گوشت قیمه و ماهی باعث شده که مردم به اندازه کافی قدرت خریداری نداشته باشند، پروتئین مغزی خود را از طریق گوشت مرغ تامین می‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: سال گذشته در حالی که قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده ۸۵۵۰ تومان بود، اما مرغداران به طور میانگین محصولات خود را حدود ۷۳۰۰ تومان به فروش رساندند، قیمت مرغ زنده در سال جاری نیز که ۱۰ هزار تومان تعیین شده، اما به طور متوسط به قیمت ۹۵۰۰ تومان به فروش می‌رسند که این امر نشان دهنده آن است که مقداران به تعهدات خود عمل کرده اند، اما دولت به تعهدات خود در قبال مرغداران عمل نمی‌کند.

وی افزود: دولت به مرغداران گوشتی تکلیف کرده است که ۱۲۰ میلیون جوجه ریزی در هر دوره داشته باشند که این رقم در ایام پر تقاضای سال مانند شب عید به ۱۴۰ میلیون قطعه میرسد، اما به دلیل کاهش مصرف و عدم حمایت دولت تولیدکنندگان این این بخش در سه ماه انتهای سال گذشته زیان سنگینی را تجربه کردند.

وی با اشاره به مشکلات تامین خوراک طیور مورد نیاز مرغداران گفت: وزارت صنعت اعلام کرده است که در سال جاری ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تن نهاده‌های دام و طیور به کشور وارد شده است، اما معلوم نیست که این حجم از نهاده چه شده است و به دست چه کسی رسیده است؛ مرغداران بخش عمده نیاز خود را از بازار آزاد تامین می‌کند.

وی اظهار داشت: قیمت هر کیلو گرم ذرتی که باید ۱۶۵۰ تومان درب مرغداری به دست مرغداران به اکنون ۲۴۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان رسیده است.

وی افزود: درحالی که تمام ذرت‌های وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی به کشور وارد شده است، اما محصولی که ۱۶۵۰ تومان قیمت دارد ۳۰۰۰ تومان دست مصرف کنندگان میرسد.

کمالی گفت: دستگاه نظارتی باید نظارت لازم است بر چگونگی نحوه توزیع نهاده‌های وارداتی داشته باشند، بی توجهی‌ها باعث شده که حجم بسیار بالا از یارانه‌ای که باید به دست مرغدار و در نهایت مردم برسد، در مسیر دیگری هزینه شود.

وی گفت: زمانی که تولید کنندگان از گرانی نهاد‌ها و فروش آن خارج از نرخ مصوب به دولت شکایت می‌کند وزارت صنعت از ما خواهان دریافت اسناد است، اما این موضوع منطقی نیست و خود دستگاه نظارتی باید به مسئولیت‌های خود در این ارتباط عمل کنند.

بیش از ۳ میلیون تن ذرت وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی گم شد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور ادامه داد: در حالی که وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تن ذرت به کشور وارد شده است، اما وزارت جهاد کشاورزی اعلام می‌کند که تنها ۹۰۰ هزار تن ذرت برای عرضه در بازارگاه به دستش رسیده است.

وی افزود: در این شرایط آیا مرغدار باید بررسی کند که چه بلایی سر نهاده‌های وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی آمده است این اتفاق مانند ضرب المثل گم شدن شتر با بارش است

وی تاکید کرد مرغداران در حال حاضر مرغداران ۷۰ درصد از نهاده‌های خود را با یک تلفن و از بازار آزاد خریداری می‌کنند.

روز جمعه به بعضی‌ها ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص می‌دهند!

کمالی با بیان اینکه امضا‌های طلایی در واردات و توزیع نهاد‌ها وجود دارد گفت: درحالی که تولید کنندگان برای تامین و واردات نهاده‌های مورد نیاز مشکلات جدی دارند در روز جمعه به ۵ نفر ارز ۴۲۰۰ اختصاص می‌دهند.

وی با اشاره به کمبود نهاده‌های که با ارز ۴۲۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود اظهار داشت: به جوجه نمی‌توان گفت صبر کن تا نهاده با قیمت مصوب به دستمان برسد به همین منظور نیاز خود را از بازار آزاد تامین می‌کنیم که این امر قیمت تمام شده محصولات برای مرغدار و مصرف کننده نهایی یعنی مردم افزایش می‌دهد.
 
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منادره فروغ. جعفری
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
0
0
سلام ما حقوقرا می دهیم برای اجاره خانه من بیماری پارکینسون دارم ماه 2800تومانیگبرم که خودم فنر گذاشته‌ام ماهی بااگو چهزا رز چیز دیگر بالندارو 5۰۰تونان میدم خانمم پارکپارک بیسون دارد هر ماه دکتر میبرم دارومیگبرم ظهفنغ ی یک در جعبه تمام کبکندپارگیسی فرا میخرم بعد خارجیش میشه ,۲ بسته چ
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->